Eikenhouten Emmer

\"\"

Een eikenhouten emmer is een functioneel relatiegeschenk met een prachtig uiterlijk. De emmer van eikenhout heeft een natuurlijke uitstraling en is desondanks zeer functioneel. De eikenhouten emmer is een geweldig relatiegeschenk om aan uw relaties weg te geven. De eikenhouten emmer kan decoratief gebruikt. Voor de echte tuinliefhebbers is de eikenhouten emmer een passend relatiegeschenk. Voor elk tuinbedrijf is de eikenhouten emmer een passend relatiegeschenk voor de klant of het personeel.

De eikenhouten emmer zal niet onder de aandacht ontsnappen waardoor het een ideaal promotiemiddel is. Wij bedrukken de emmer van eikenhout met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de eikenhouten emmer relatiegeschenk. De bedrukte eikenhouten emmer zal als promotiemiddel uw naamsbekendheid sterk doen stijgen. De bedrukte emmer van eikenhout vraagt niet om aandacht, maar trekt de aandacht in de omgeving. Uw bedrijf onder de loep? Bestel dan hier op www.houten-relatiegeschenken.nl uw bedrukte eikenhouten emmer als relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Eikenhouten Emmer? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01