Eierdopje van Hout

\"\"

Houten eierdopje
DK10

Dit houten eierdopje is erg leuk om weg te geven omdat je zelf kan bepalen wat je ermee doet. Het houten eierdopje geeft u de mogelijkheid om zelf creatief te zijn met kleuren. U kunt het blank houten eierdopje van 5cm hoog verven naar keuze. Het eierdopje van hout is een uitermate creatief relatiegeschenk voor elke keuken liefhebber. Keuken leveranciers hebben nu de kans om een passend relatiegeschenk weg te geven aan de klant.

Het houten eierdopje is te graveren met uw promotietekst of logo. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf graveren wij in het eierdopje van hout. Met het gegraveerde houten eierdopje valt u op onder de ogen van een groot publiek. Met het gegraveerde houten eierdopje denkt u aan de toekomst van uw bedrijf. Wij van www.houten-relatiegeschenken.com bieden de beste houten relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Eierdopje van Hout? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01