Clip van Hout

\"\"

De clip van hout is een zeer opvallend product dat voor zijn formaat de juiste functie heeft. De houten clip kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden, zo kunt u bijvoorbeeld de houten clip gebruiken als wasknijper. De clip van hout is een veelzijdig relatiegeschenk waarmee u uw zakelijke relaties positief kunt verrassen. De houten clip is een geweldig relatiegeschenk voor boekhandels of kledingzaken om weg te geven aan de klant of het personeel.

Bent u op zoek naar een veelzijdig relatiegeschenk waarmee u uw bedrijf kunt promoten? Dan bent u hier op het juiste adres. De clip van hout is een veelzijdig relatiegeschenk waarmee u uw bedrijf van zijn beste kant kunt laten zien. De houten clip kan bedrukt worden met uw bedrijfskenmerken of promotietekst. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op uw houten clip en de bedrukte houten clip is klaar om weggegeven te worden. Vergeet niet, promotie en naamsbekendheid is de basis van elk bedrijf!

Bestel hier op www.houten-relatiegeschenken.com uw clip van hout of klik hier voor meer houten clipsSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Clip van Hout? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01