Boomstam Picknicktafel

\"\"

Een boomstam picknicktafel is er te verkrijgen in het rond of zoals in de afbeelding rechthoekig. Een boomstam picknicktafel behoud zijn prachtige natuurlijke houtkleur doordat het gemaakt is van ruw hout. De pciknicktafel van boomstamhout ziet er niet alleen uniek uit, maar is ook nog eens erg comfortabel tijdens de picknick. De boomstam picknicktafel is een ideaal relatiegeschenk voor tuinbedrijven of bedrijven in de bouwsector.

De boomstam picknicktafel is te bedrukken met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Wij plaatsen uw bedrijfskenmerken zichtbaar op de boomstam picknicktafel. Uw bedrijfskenmerken zullen sterk opvallen met de bedrukte picknicktafel als relatiegeschenk. 

Wij van www.houten-relatiegeschenken.nl bieden u een ruim assortiment aan houten relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Boomstam Picknicktafel? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01