Sorteer op:

Houten sleutelhangers

Bedrukte houten sleutelhangers

Bedrukte houten sleutelhangers zijn een zeer geschikt relatiegeschenk voor bijna iedere doelgroep. Iedereen heeft wel ergens een sleutel van waar een sleutelhanger aankan. Het maakt niet uit of het een sleutel is van een fiets, huis, auto of een kluis is. De bedrukte houten sleutelhangers staan leuk aan iedere sleutelbos. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit ruim assortiment aan houten sleutelhangers. Zo hebben we onder andere ronde houten sleutelhangers, ovale houten sleutelhangers, langwerpige houten sleutelhangers. De sleutelhangers zijn licht en hebben een duurzame en authentieke uitstraling.

Houten sleutelhangers met logo

Houten sleutelhangers kunt u laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de houten sleutelhangers te laten bedrukken kan u de sleutelhangers helemaal personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. U kunt ervoor kiezen de houten sleutelhangers te laten bedrukken. Daarnaast heeft u ook nog de optie om de houten sleutelhangers te laten graveren. Deze manier van bedrukken geeft een luxe uitstraling en blijft lang mooi. Door de houten sleutelhangers te bedrukken genereert u naast goodwill gemakkelijk naamsbekendheid. Sleutelhangers zijn een uitstekende manier van promotie maken omdat sleutelhangers overal mee naartoe genomen worden. Waar de sleutels ook neergelegd worden, de sleutelhanger met uw naam, tekst, logo en/of slogan zal sowieso gezien worden.

Houten sleutelhangers bestellen

Wanneer u houten sleutelhangers bestelt heeft u een relatiegeschenk in handen wat bij iedereen wel in de smaak valt. De bedrukte houten sleutelhangers zijn erg leuk als budget weggever op festivals, beurzen, evenementen en congressen. Verder zijn de houten sleutelhangers ook erg leuk om mee te geven aan bezoekers van een open dag. Daarnaast zijn de houten sleutelhangers ook zeer geschikt om mee te geven aan relaties of om ze bij leveringen aan klanten te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01